Privacy Statement per 25 mei 2018

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Dit doen wij in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt hier ons Privacy Statement inzien.

Webshop?

Regelmatig krijgen wij de vraag naar de mogelijkheid om in onze webshop te bestellen. Onlangs hebben wij onze webshop (tijdelijk) gesloten. Graag leggen wij uit waarom.
Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering van onze klanten. Iedere vrouw is anders en heeft haar eigen verhaal. Iedere vrouw geven wij graag de aandacht die zij verdient, en die nodig is voor een eerlijk advies.
Wij streven naar tevreden klanten door optimale bediening. Daar halen wij onze voldoening uit, dat doen we met plezier. Webwinkelen geeft ons deze voldoening niet en lijdt ookvaak tot teleurstelling bij de klant. Daarnaast vinden wij dat je kleding moet voelen, moet ervaren, aan den lijve moet ondervinden.
Graag ontvangen wij u persoonlijk in onze ruime maar toch gezellige winkel en tonen wij u onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijkheden binnen onze grote collectie. Winkelen is leuk en gezellig. En bij Marlene Vlot Mode parkeert u gratis voor de deur of in de directe omgeving. Welkom in onze winkel in Alblasserdam!

60 jaar in de mode!

In april 2018  vierden wij ons 60 jarig bestaan!  

Grootste HV Polo shop in Nederland

HVPOLO_website

Marlene Vlot mode heeft de eerste en de grootste shop van HV Polo in Nederland! De collectie van HV Polo is vrouwelijk, sportief en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Leuke accessoires als horloges, tassen en zelfs parfums maken het plaatje compleet. Bij Marlene Vlot mode heel overzichtelijk geordend in een prachtige shop.

In de media

Marlene Vlot mode is regelmatig terug te vinden in uw krant, magazines en huis-aan-huis bladen. Hier tonen wij u recente publictaties.

Volg ons op social media
Facebook 
https://www.facebook.com/marlenevlotmode/ en

Instagram https://www.instagram.com/marlene_vlot_mode/

 marlene_halve_wk 38-mini  Download        

marlene pag HV wk 37-mini  Download

marlene TD 9-9-mini  Download

Sfeerimpressie van onze winkel

vlot_winkel

 

Preview Voorjaarscollectie!

Hele collectie
danlilyrood8.JPG
/home-1/
elis&co3.JPG
/home-2/
liloes2.JPG
/home-3/
mararma10.JPG
/home-4/
danjrkgroen20.JPG
/home-5/
martommyh5.JPG
/home-6/
Item # of #

address_bg

Adresgegevens

 
     
MARLENE VLOT Tel. 078 699 01 45
Dam 48/50 Alblasserdam E-mail info@vlotdamesmode.nl

Openingstijden

Maandag 13.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag koopavond t/m 21.00 uur
Zaterdag 9.00 uur - 17.00 uur