webshop?
Regelmatig krijgen wij de vraag naar de mogelijkheid om in onze webshop te bestellen. Een paar jaar ervaring met webwinkelen heeft ons echter doen besluiten om met onze webshop te stoppen Graag leggen wij uit waarom.

Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering van onze klanten. Iedere vrouw is anders en heeft haar eigen verhaal. Iedere vrouw geven wij graag de aandacht die zij verdient, en die nodig is voor een eerlijk advies.

Wij streven naar tevreden klanten door optimale bediening. Past het kledingstuk van uw keuze niet perfect, dan maken wij het passend!
Daar halen wij onze voldoening uit, dat doen we met plezier. Webwinkelen geeft ons deze voldoening niet en lijdt ook vaak tot teleurstelling bij de klant. Daarnaast vinden wij dat je kleding moet voelen, moet ervaren, aan den lijve moet ondervinden.

Graag ontvangen wij u persoonlijk in onze ruime maar toch gezellige winkel en tonen wij u onder het genot van een verse kop cappuccino, koffie of thee de mogelijkheden binnen onze grote collectie.

Winkelen is leuk en gezellig. En bij Marlene Vlot Mode parkeert u gratis voor de deur of in de directe omgeving. Welkom in onze winkel in Alblasserdam!

uniE900

openingstijden

Maandag 13.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag 9.00 uur - 17.30 uur
Woensdag 9.00 uur - 17.30 uur
Donderdag 9.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag 9.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag 9.00 uur - 17.00 uur
Zondag gesloten

contactgegevens

Dam 48/50
2951 GB Alblasserdam
078 699 0145
info@vlotdamesmode.nl

bereikbaarheid

U kunt gratis voor de deur parkeren bij Marlene Vlot Mode. Wat een heerlijkheid en gemak! Vergeet niet om uw parkeerschijf achter de ruit te plaatsen.

Ontwerp en realisatie: Impuls

© Marlene Vlot Mode | Privacyverklaring