winkel

Wat wij het liefste doen is u persoonlijk ontmoeten!

Op deze website inspireren wij u graag en krijgt u een indruk van wat u bij Marlene Vlot mode kunt verwachten. Maar, wat wij het liefste doen is u persoonlijk ontmoeten! Naar u luisteren. U begrijpen.

Pas dan kunnen wij u een eerlijk en persoonlijk advies geven. Mode heeft alles te maken met wie u bent. Wij vinden de relatie belangrijk en gaan voor 100% tevreden klanten. Een bezoek aan onze ruime winkel is beslist de moeite waard. Ons enthousiaste team staat voor u klaar. Wij zien uit naar u bezoek en zullen u gastvrij ontvangen.

Ons spaarsysteem
Reeds meer dan 20 jaar werken wij met een spaarsysteem. Dit spaarsysteem wordt door onze klanten enorm gewaardeerd zo blijkt steeds weer uit de respons.
U ontvangt een bonus over uw aankopen. Hiervoor hoeft u niets te doen. Geen pasjes of andere rompslomp.
Uw aankopen worden automatisch in ons kassasyeem bijgehouden.

Twee keer per jaar, bij aanvang van het nieuwe modeseizoen,  ontvangt u per post een persoonlijke Waardecheque die u de mogelijkheid geeft om uw bonus te verzilveren. Deze cheque blijft ongeveer drie maanden geldig. Zo waarderen wij u als klant van Marlene Vlot mode!

ruim 65 jaar
in de mode

In 1958 begon Teus Vlot met zijn echtgenote een manufacturenwinkel aan De Dam in Alblasserdam. Het Textielhuis. 

Hier verkochten zij o.a. huishoudtextiel, garens, wol, babykleding en werkkleding. Het Textielhuis werd Modecentrum Vlot. Modecentrum Vlot werd Vlot Damesmode.

Vlot Damesmode vierde In 1998 haar 40-jarig jubileum. In dat jaar namen schoonzoon Gert-Jan en dochter Marlene van Dommelen-Vlot de zaak over. In 2000 kregen zij de gelegenheid om het pand van de buren te kopen.
In dit pand werd een nieuwe winkel gerealiseerd; Marlene jonge mode.

Na een ingrijpende verbouwing in 2013 gaan Vlot Damesmode en Marlene jonge mode samen verder onder de naam Marlene Vlot mode. Reeds vijfenzestig jaar een begrip in damesmode. Altijd nét even anders. Trendy, casual, sportief of voor een bijzondere gelegenheid. Bij Marlene Vlot mode staat de klant centraal. Persoonlijke aandacht en een eerlijk vakkundig advies zijn vanzelfsprekende waarden. In 2023 viert Marlene Vlot mode haar 65-jarig bestaan.

Marlene Vlot mode is een modewinkel die je gezien en ervaren moet hebben. Kom mode beleven. Een heerlijke cappucino, kop koffie of thee maken we graag voor u klaar!  

onze 
bereikbaarheid

Gratis parkeren voor de deur

Waar in Nederland kun je nog voor de deur parkeren? Gratis! In Alblasserdam bij Marlene Vlot mode! Wat een heerlijkheid en gemak! Vergeet niet om uw parkeerschijf achter de ruit te plaatsen.

uniE900

openingstijden

Maandag 13.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag 9.00 uur - 17.30 uur
Woensdag 9.00 uur - 17.30 uur
Donderdag 9.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag 9.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag 9.00 uur - 17.00 uur
Zondag gesloten

contactgegevens

Dam 48/50
2951 GB Alblasserdam
078 699 0145
info@vlotdamesmode.nl

bereikbaarheid

U kunt gratis voor de deur parkeren bij Marlene Vlot Mode. Wat een heerlijkheid en gemak! Vergeet niet om uw parkeerschijf achter de ruit te plaatsen.

Ontwerp en realisatie: Impuls

© Marlene Vlot Mode | Privacyverklaring